27 mars och Lindesberg vann nästan mot Sävehof

1kommentarer

Synd att inte Person tordes lyfta in Carin Jämtin som utrikesminister, även om hon nu faktiskt får hålla i utrikespolitiken den mesta tiden. Eliasson är ju deltidare och Jämtin är biträdande. Det måste väl ändå innebära att hon är deltid Utrikesminister och deltid biståndsminister. Rent formellt menar jag.

 

För min egen del hade jag en mycket trevlig kväll då jag var och föreläste om delegationen och vårt genustänk för den förskola jag och min son hade som första förskola, Fasanen. Fasanens förskola, Strömstarens och Karlunds förskola med föräldrar var med i Oxhageskolans matsal. Det kom en mängd spännande frågor och förhoppningsvis planterade jag en mängd frågetecken hos dem som var med. Det kändes i alla fall som att min föreläsning fungerade och det är så skönt att veta att jag, om de vill, kan få vara med i utvecklingen av deras jämställdhetsarbete. Jag hoppas vi politiker törs lägga lite ekonomi på denna utveckling här i Örebro. För min egen del ska jag i alla fall kämpa för det.

 

Och för mig är Lindesbergs handbollslag i alla fall vinnare. Även om de förlorade idag så har de visat att de är ett lag som håller för att vara kvar i serien. De har visat att det går att vara en lag i högsta serien som bygger på spelare med lagkänsla och hjärta för den plats där de bor och det lag de är fostrade i. Sävehof vann med bara två bollar. Tänk vilken sensation om Lindesberg vinner i Partillebohallen.

1 kommentarer

Susanne

27 Mar 2006 22:50

Hej!

Fastnade för rubriken och kan inte låta bli att slänga in en hälsning. Även här hemma hejar vi på Lindesberg, hur konstigt det än kan låta när vi är skåningar och har såväl H43, Ystad som Lugi i elitserien.

(Hemligheten är att min son spelar i det lag som en av Lindesbergsspelarna kommer ifrån. Och jag är f.d. kollega till nämnde spelare.)

Kommentera

Publiceras ej